Таргетоване харчування

Що таке таргетоване харчування?

Поживні потреби відрізняються між групами населення

“70% споживачів у всьому світі вважають, що їжа є особистою справою та має бути адаптована до їхніх особистих потреб”, – Taste Tomorrow

Харчування – це жива наука, яка має адаптуватися до унікальних потреб і проблем людей. У сучасному світі ми стикаємося зі зростаючою кількістю ожиріння, неінфекційних захворювань і нестачі поживних речовин, які можуть бути пов’язані з незбалансованим харчуванням. Крім того, необхідно враховувати старіння населення та нові дослідження, пов’язані з непереносимістю, при зверненні до цих груп споживачів із цілеспрямованими рішеннями. 

Існує явна потреба в рішеннях, які виходять за рамки «одного розміру для всіх». Зростаюче старіюче населення має інші харчові потреби, ніж звичайні дорослі. 1 з 3 людей у ​​всьому світі бореться з помірною або серйозною продовольчою безпекою, що ставить питання про доступну та насичену поживними речовинами їжу в усьому світі. Розуміння цих різних харчових потреб і статистичних даних має вирішальне значення для розробки харчових рішень.

Звернення до тренду на таргетоване харчування

У Puratos ми зобов’язуємося надавати цільові рішення для всіх профілів споживачів. Це передбачає включення або виключення певних компонентів на основі викликів споживачів, одночасно задовольняючи їхні потреби. Це також означає бути в курсі останніх наукових досягнень і мінливих потреб споживачів.

Високий вміст білка: Рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я рекомендують щоденне споживання 0,75 г білка на кг маси тіла з різних тваринних і рослинних джерел. Хоча в усьому світі немає дефіциту білка, певним групам рекомендується споживати більшу кількість:

  • Літні люди: Збільшення споживання білка допомагає зменшити вікове погіршення стану м’язів і запобігти саркопенії.
  • Люди на відновленні: Білок підтримує загоєння та відновлення тканин.
  • Недоїдаючі люди: Коли їжі не вистачає, адекватне споживання білка знаходиться під загрозою.
  • Люди, які хочуть схуднути: Білок зменшує відчуття голоду та контролює апетит. Це допоможе вам їсти менше жирів або вуглеводів.
  • Спортивні люди: Протеїн сприяє відновленню та зміцненню м’язів.

Ми розробили багаті білком суміші, які допоможуть вам створювати смачну та поживну випічку з додатковим вмістом білка.

Наші рішення для таргетованого харчувчання
Начинка Топфіл Малина 60%
Фруктова і свіжа на смак начинка з малини, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Начинка Топфіл Манго Кубики 50%
Фруктова і свіжа на смак начинка з манго, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Начинка Вівафіл Чорна Смородина 30
Термостабільна фруктова начинка з чорної смородини з натуральною та гладкою текстурою.
Начинка Топфіл Яблуко-Кориця 60%
Фруктова і свіжа на смак яблучна начинка, яка зберігає свій природний смак і колір після випічки та/або заморожування.
Софтгрейн Какао Нібс
Інноваційна паста на основі подрібнених какао-бобів, пшеничної закваски та бельгійського шоколаду
Софтгрейн Спельта&Чіа
Натуральна ароматна зернова закваска
Софтгрейн Золоті Зерна
Готова до використання суміш цільних зерен та насіння (овес, пшоно, соняшник, льон, чіа), заварених в пшеничній заквасці.
Софтгрейн Пророщене Жито
Готові до використання пророщені та ферментовані цільні зерна жита, заварені в житній заквасці, створюючи унікальний солодкий смак.
Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace
Екологічний білий шоколад на рослинній основі для ваших веганських шоколадних і кондитерських виробів.
Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace
Екологічний справжній бельгійський шоколад на рослинній основі, що повторює смак звичайного молочного шоколаду, для ваших веганських шоколадних і кондитерських виробів.
Амбіанте шоколад
Рослинні вершки з шоколадним смаком, готові до збивання
Глазур Сансет Глейз
Сансейт Глейз, глазур на рослинній основі — альтернатива яєчному змащуванню, надає вашим готовим виробам яскравого блиску та кольору відповідно до трендів.
Споживацькі інсайти

Споживацькі інсайти

За даними Taste Tomorrow, споживачі все більше усвідомлюють свої особисті харчові потреби та шукають їх, навіть з використанням носимих технологій:

  • 65% споживачів погоджуються, що їжа має бути адаптована до їх стилю життя,
  • 54% споживачів виявляють інтерес до носимих технологій, які вимірюють їхнє споживання та дефіцит поживних речовин,
  • 49% вважають, що ці речі допомагають їм робити кращий вибір їжі. 

Пов’язані статті

Більше поживності у кожному шматочку з інгредієнтами Puratos

Більше поживності у кожному шматочку з інгредієнтами Puratos

Дізнайтеся, як інгредієнти Puratos можуть перетворити вашу випічку, торти та кондитерські вироби на поживні насолоди. Від цільнозернових сумішей для випічки до інгредієнтів, що сприяють здоров’ю кишківника, дізнайтеся, як створювати більш здорові та смачні продукти, які сподобаються споживачам, що піклуються про своє здоров’я.

ПОДОЛАННЯ ДЕФІЦИТУ КЛІТКОВИНИ: ЦІЛЬНІ ЗЕРНА У ВИПІЧЦІ

Подолання дефіциту клітковини: цільні зерна у випічці

Відкрийте для себе дивовижний факт: у багатьох країнах менше 10% людей дотримуються рекомендованих рівнів споживання клітковини. І все ж є переваги: ​​споживчий попит на продукти, багаті клітковиною, зростає, що відкриває можливість представити багату на клітковину випічку.

Щасливий кишківник – щаслива людина

Складність щасливого кишківника

Щасливий кишківник – запорука гарного самопочуття! Чи знаєте ви, що мікробіом кишківника людини містить понад 100 трильйонів мікроорганізмів? І всі вони повинні «працювати» на благо людини. Як цього досягти? Секрет успіху – в балансі «хороших» і «поганих» бактерій.

Поживний баланс

Відкрийте для себе наші рішення щодо збалансованого харчування. Зменште кількість цукру, жиру та солі, покращуючи смак за допомогою наших інноваційних інгредієнтів.