“70% споживачів у всьому світі вважають, що їжа є особистою справою та має бути адаптована до їхніх особистих потреб”, – Taste Tomorrow
Харчування – це жива наука, яка має адаптуватися до унікальних потреб і проблем людей. У сучасному світі ми стикаємося зі зростаючою кількістю ожиріння, неінфекційних захворювань і нестачі поживних речовин, які можуть бути пов’язані з незбалансованим харчуванням. Крім того, необхідно враховувати старіння населення та нові дослідження, пов’язані з непереносимістю, при зверненні до цих груп споживачів із цілеспрямованими рішеннями.
Існує явна потреба в рішеннях, які виходять за рамки «одного розміру для всіх». Зростаюче старіюче населення має інші харчові потреби, ніж звичайні дорослі. 1 з 3 людей у всьому світі бореться з помірною або серйозною продовольчою безпекою, що ставить питання про доступну та насичену поживними речовинами їжу в усьому світі. Розуміння цих різних харчових потреб і статистичних даних має вирішальне значення для розробки харчових рішень.
У Puratos ми зобов’язуємося надавати цільові рішення для всіх профілів споживачів. Це передбачає включення або виключення певних компонентів на основі викликів споживачів, одночасно задовольняючи їхні потреби. Це також означає бути в курсі останніх наукових досягнень і мінливих потреб споживачів.
Високий вміст білка: Рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я рекомендують щоденне споживання 0,75 г білка на кг маси тіла з різних тваринних і рослинних джерел. Хоча в усьому світі немає дефіциту білка, певним групам рекомендується споживати більшу кількість:
Ми розробили багаті білком суміші, які допоможуть вам створювати смачну та поживну випічку з додатковим вмістом білка.
За даними Taste Tomorrow, споживачі все більше усвідомлюють свої особисті харчові потреби та шукають їх, навіть з використанням носимих технологій:
Дізнайтеся, як інгредієнти Puratos можуть перетворити вашу випічку, торти та кондитерські вироби на поживні насолоди. Від цільнозернових сумішей для випічки до інгредієнтів, що сприяють здоров’ю кишківника, дізнайтеся, як створювати більш здорові та смачні продукти, які сподобаються споживачам, що піклуються про своє здоров’я.
Відкрийте для себе дивовижний факт: у багатьох країнах менше 10% людей дотримуються рекомендованих рівнів споживання клітковини. І все ж є переваги: споживчий попит на продукти, багаті клітковиною, зростає, що відкриває можливість представити багату на клітковину випічку.
Щасливий кишківник – запорука гарного самопочуття! Чи знаєте ви, що мікробіом кишківника людини містить понад 100 трильйонів мікроорганізмів? І всі вони повинні «працювати» на благо людини. Як цього досягти? Секрет успіху – в балансі «хороших» і «поганих» бактерій.
Відкрийте для себе наші рішення щодо збалансованого харчування. Зменште кількість цукру, жиру та солі, покращуючи смак за допомогою наших інноваційних інгредієнтів.