4 хвилини на 1 швидкості та 6-7 хвилин на 2 швидкості
Температура тіста
18 °C, Mimetic (16-18 °C, прокатати до 8 мм)
Ламінування
Вкатати mimetic в тісто, загорнути 2*4
Відлежування
20 хвилин при температурі 18 °C
Формовка
Прокатка полотна до 3 мм, розмір заготовки 22*11, вага - 60 г
Розтійка
90 хвилин при температурі 32 °C, вологість 75-80%
Параметри випічки
170-200 °C, 16-17 хвилин, невелике парозволоження, після 2 хвилин випічки відчинити витяжку на 3-4 хвилини, після закриття витяжки продовжити готовність до повної готовності.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.