6 серп. 2021
Щасливий кишківник — запорука гарного самопочуття! Чи знаєте ви, що мікробіом кишечника людини містить понад 100 трильйонів мікроорганізмів? І всі вони повинні бути щасливими. Як? Через баланс. Вони люблять це! Вони процвітають у середовищі з великою різноманітністю сотень видів і адекватним співвідношенням між «хорошими» та «поганими» бактеріями.
Не дивно, що це багатство життя в організмі людини має вирішальне значення для фізичного та психічного благополуччя. І це головна основа 70% вашої імунної системи. Ось чому здоров’я кишківника в інтересах кожного, а не лише людей із проблемами травлення. Зростаюча обізнаність створює зростаючий попит на доступну та смачну їжу, корисну для кишківника людини. Давайте дізнаємося, як задовольнити цей запит споживачів.
Ми впливаємо на своє здоров'я тим, що ми їмо. Особливо, якщо це сприятливо впливає на наш кишківник. Пробіотики, які містяться, наприклад, у йогуртах та інших кисломолочних продуктах, можуть зробити саме це. Вони додають корисні бактерії в мікробіом кишківника людини.
Хліб може відігравати іншу роль — пребіотичну. Його клітковина живить корисні бактерії, які вже присутні в кишківнику, допомагаючи їм розростатися та посилаючи відчуття благополуччя всьому тілу та розуму.
Легко зрозуміти, чому хлібопекарське мистецтво було центром нашого життя протягом 250 поколінь. Воно вкорінене в нашій повсякденній рутині, що робить його природним вибором для здорової дієти. Хліб — це приємне поєднання запаху, зернистості та смаку свіжої м’якушки. Його фан-клуб величезний завдяки багатству текстур і традицій. А тепер уявіть, що якби цей улюблений хліб міг бути повсякденною їжею, необхідною кишківнику людини?
Хоча корінням хліба є простота, випікання хліба для щасливого кишківника — це мистецтво, яким треба оволодіти, і наука, яку потрібно вдосконалювати. Завдяки понад 100-річній експертизі у хлібобулочних продуктах, у Puratos ми ніколи не перестаємо досліджувати, думати та відкривати нові способи отримати максимальну віддачу від інгредієнтів, які так люблять споживачі: від найсмачніших волокон до наших нових інгредієнтів на основі закваски. Настав час дати пекарям право голосу в діалозі про здоров’я кишківника, адже смак і здоров’я приходять разом.
Хліб, який пекар готував тисячі років тому на відкритому вогні, і буханка, щойно витягнута з печі вашого місцевого пекаря, дуже різні, але вони мають ті самі гени: зерна. І ми навчилися отримати від них максимальну користь завдяки зусиллям попередніх поколінь. Наші новітні рішення йдуть ще далі; дозволяючи випікати хліб із користю для здоров’я кишківника.
Суміші Пуравіта дають змогу випікати корисний хліб з високим вмістом клітковини. Пуравіта містить природні пребіотичні волокна, які сприяють нормальній роботі кишківника. Лише дві скибочки цього смачного хліба забезпечують чверть рекомендованої добової норми споживання цих пребіотичних волокон, допомагаючи вашому кишечнику бути щасливим.
Відкрийте для себе наш асортимент сумішей Пуравіта:
Покладіться на наш столітній досвід у хлібопекарській промисловості, що пропонує вам рішення для приготування найсмачнішого хліба з користю для здоров’я кишківника. Розкрийте цю суперсилу хліба Пуравіта сьогодні, поки ми досліджуємо майбутній потенціал. На благо нашого кишківника!
Цікавлять наші рішення для щасливого кишківника? Зв'яжіться з нами