Шоколадний Наполеон з какао-нібсами

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Основа

До Маргарину Арісто Пан HF додати борошно та какао і змішати до крихти. Далі додати Поліпшувач S500 Круасан, сіль, яйця з водою та пасту із Закваскою Софгрейн Какао Нібс і перемішати до однорідності на першій швидкості. Тісто поділити на 10 шматків, загорнути в плівку та поставити в холодильну камеру на 2 години. Потім тісто розкатати до товщини 1мм і випекти при температурі 180ºС, час 7-8 хв.

Крем

Молоко підігріти до 30°С, вилити в збивальну машину, додати Суху Суміш Кремічоко, збивати на великій швидкості 5хв. Готові випечені коржі перемастити кремом Кремічоко, поверхню торту посипати крихтою.

Детальніше

Схожі рецепти