Здоров’я кишківника

   

Шлях до кращого здоров’я починається в кишківнику

"75% споживачів у всьому світі цікавляться їжею, яка покращує здоров’я їхнього кишківника", – Taste Tomorrow




Наукові дослідження показали, що шлях до благополуччя починається в кишківнику. Саме тому Puratos інвестує в інгредієнти та технології, які сприяють здоровому мікробіому, гарантуючи, що ваші продукти будуть настільки ж корисними для здоров’я, як і смачними.

За допомогою основних продуктів харчування, таких як хліб, Puratos прагне поступово покращити мікробіом кишківника. Крім того, наші інноваційні технології можуть допомогти пекарям і виробникам максимізувати переваги натуральних інгредієнтів, особливо зерна. Цей підхід допомагає вам створювати продукти, які не тільки мають чудовий смак, але й сприяють покращенню здоров’я травлення для ваших споживачів.

Happy Gut - Key Visual image

Що таке здоров’я кишківника?

Здоров’я кишківника залежить від ефективного травлення, засвоєння поживних речовин, міцного імунітету та відсутності  проблем з шлунково-кишковим трактом. Трильйони мікроорганізмів, присутні в кишківнику, відомі як мікробіом, і відіграють вирішальну роль як у фізичному, так і в психічному здоров’ї.

Мікробіом кишківника впливає на психічне здоров’я через вісь кишківник-мозок і роботу м’язів через вісь кишківник-м'язи. Було підраховано, що близько 70% нашого імунітету походить від кишківника.

Хоча такі фактори, як генетика, стрес, ліки та забруднення, можуть впливати на здоров’я кишківника, у нас є можливість вплинути на це шляхом усвідомленого вибору дієти. Дієти, які сприяють збалансованому та різноманітному мікробіому кишечника, містять: клітковину, ферментовані продукти, а також науково підтверджені біотики: пребіотики, пробіотики, постбіотики.

Покращуйте свої продукти за допомогою рішень на основі ферментації для здоров’я кишківника

Збалансоване харчування має вирішальне значення для здоров’я кишківника. Будучи основними продуктами харчування в усьому світі, хліб і хлібобулочні вироби є чудовою можливістю для забезпечення підтримки кишківника.

Завдяки нашому 100-річному досвіду в інноваціях у хлібопекарній галузі ми поєднали мистецтво хліба з наукою про здоров’я кишечника, щоб створити лінійку Happy Gut.

Лінійка Puratos Happy Gut спеціально розроблена, щоб збільшити вміст клітковини у випічці, допомогти споживачам досягти рекомендованих рівнів споживання харчових волокон і забезпечити чудовий смак і текстуру.

Освоївши технології ферметації та пророщування, ми також можемо отримувати цінні поживні речовини із зерна, створюючи смачні основні продукти харчування з багатими на поживні речовини інгредієнтами.

Наші інгредієнти для покращення роботи кишківника
Пуравіта Голд
Cуха суміш для виробництва зернових хлібобулочних виробів з приємним пряним ароматом, насиченим смаком та гарним об’ємом
Пуравіта Морквяна
Суха суміш для виробництва зернових хлібобулочних виробів з насінням льону, соняшнику та сушеною морквою.
Пуравіта Гречана
Унікальна формула суміші дозволяє виробляти різні види хлібобулочних виробів, з автентичним смаком і ароматом обсмаженої гречки з додаванням карамелізованної цибулі.
Пророщене жито в сиропі
Готове до використання пророщене жито в сиропі для будь-яких хлібобулочних виробів.
Софтгрейн Спельта&Чіа
Натуральна ароматна зернова закваска
Софтгрейн Пророщене Жито
Готові до використання пророщені та ферментовані цільні зерна жита, заварені в житній заквасці, створюючи унікальний солодкий смак.
Споживацькі інсайти

Споживацькі інсайти

Тема здоров’я кишківника стрімко набирає популярності серед споживачів і, як наслідок, в харчовій промисловості. Цей зв’язок між здоров’ям кишківника та загальним станом здоров’я добре встановлений у свідомості споживачів. За даними Taste Tomorrow, близько 80% людей у ​​всьому світі визнають зв’язок між здоров’ям кишечника та імунітетом, а також психічним благополуччям.

Схожі статті

ПОДОЛАННЯ ДЕФІЦИТУ КЛІТКОВИНИ: ЦІЛЬНІ ЗЕРНА У ВИПІЧЦІ

Подолання дефіциту клітковини: цільні зерна у випічці

Відкрийте для себе дивовижний факт: у багатьох країнах менше 10% людей дотримуються рекомендованих рівнів споживання клітковини. І все ж є переваги: ​​споживчий попит на продукти, багаті клітковиною, зростає, що відкриває можливість представити багату на клітковину випічку.

Щасливий кишківник – щаслива людина

Складність щасливого кишківника

Щасливий кишківник – запорука гарного самопочуття! Чи знаєте ви, що мікробіом кишківника людини містить понад 100 трильйонів мікроорганізмів? І всі вони повинні «працювати» на благо людини. Як цього досягти? Секрет успіху – в балансі «хороших» і «поганих» бактерій.

Поживний баланс

Відкрийте для себе наші рішення щодо збалансованого харчування. Зменште кількість цукру, жиру та солі, покращуючи смак за допомогою наших інноваційних інгредієнтів.