"75% споживачів у всьому світі цікавляться їжею, яка покращує здоров’я їхнього кишківника", – Taste Tomorrow
Наукові дослідження показали, що шлях до благополуччя починається в кишківнику. Саме тому Puratos інвестує в інгредієнти та технології, які сприяють здоровому мікробіому, гарантуючи, що ваші продукти будуть настільки ж корисними для здоров’я, як і смачними.
За допомогою основних продуктів харчування, таких як хліб, Puratos прагне поступово покращити мікробіом кишківника. Крім того, наші інноваційні технології можуть допомогти пекарям і виробникам максимізувати переваги натуральних інгредієнтів, особливо зерна. Цей підхід допомагає вам створювати продукти, які не тільки мають чудовий смак, але й сприяють покращенню здоров’я травлення для ваших споживачів.
Здоров’я кишківника залежить від ефективного травлення, засвоєння поживних речовин, міцного імунітету та відсутності проблем з шлунково-кишковим трактом. Трильйони мікроорганізмів, присутні в кишківнику, відомі як мікробіом, і відіграють вирішальну роль як у фізичному, так і в психічному здоров’ї.
Мікробіом кишківника впливає на психічне здоров’я через вісь кишківник-мозок і роботу м’язів через вісь кишківник-м'язи. Було підраховано, що близько 70% нашого імунітету походить від кишківника.
Хоча такі фактори, як генетика, стрес, ліки та забруднення, можуть впливати на здоров’я кишківника, у нас є можливість вплинути на це шляхом усвідомленого вибору дієти. Дієти, які сприяють збалансованому та різноманітному мікробіому кишечника, містять: клітковину, ферментовані продукти, а також науково підтверджені біотики: пребіотики, пробіотики, постбіотики.
Збалансоване харчування має вирішальне значення для здоров’я кишківника. Будучи основними продуктами харчування в усьому світі, хліб і хлібобулочні вироби є чудовою можливістю для забезпечення підтримки кишківника.
Завдяки нашому 100-річному досвіду в інноваціях у хлібопекарній галузі ми поєднали мистецтво хліба з наукою про здоров’я кишечника, щоб створити лінійку Happy Gut.
Лінійка Puratos Happy Gut спеціально розроблена, щоб збільшити вміст клітковини у випічці, допомогти споживачам досягти рекомендованих рівнів споживання харчових волокон і забезпечити чудовий смак і текстуру.
Освоївши технології ферметації та пророщування, ми також можемо отримувати цінні поживні речовини із зерна, створюючи смачні основні продукти харчування з багатими на поживні речовини інгредієнтами.
Тема здоров’я кишківника стрімко набирає популярності серед споживачів і, як наслідок, в харчовій промисловості. Цей зв’язок між здоров’ям кишківника та загальним станом здоров’я добре встановлений у свідомості споживачів. За даними Taste Tomorrow, близько 80% людей у всьому світі визнають зв’язок між здоров’ям кишечника та імунітетом, а також психічним благополуччям.
Відкрийте для себе дивовижний факт: у багатьох країнах менше 10% людей дотримуються рекомендованих рівнів споживання клітковини. І все ж є переваги: споживчий попит на продукти, багаті клітковиною, зростає, що відкриває можливість представити багату на клітковину випічку.
Щасливий кишківник – запорука гарного самопочуття! Чи знаєте ви, що мікробіом кишківника людини містить понад 100 трильйонів мікроорганізмів? І всі вони повинні «працювати» на благо людини. Як цього досягти? Секрет успіху – в балансі «хороших» і «поганих» бактерій.
Відкрийте для себе наші рішення щодо збалансованого харчування. Зменште кількість цукру, жиру та солі, покращуючи смак за допомогою наших інноваційних інгредієнтів.