Лимонна тарта з меренгою – це класичний десерт, що складається з основи з хрусткого тіста, кисло-солодкого лимонного курду та ніжного покриття з меренги. Це неймовірно смачне класичне поєднання завоювало серця поціновувачів солодкого у всьому світі.
Ми в Puratos віримо, що походження класики в кондитерській справі є основою для майбутнього розвитку. Ось чому ми заохочуємо наших клієнтів створювати найкращі класичні вироби, використовуючи наші ретельно відібрані рішення.
Щоб створити лимонну тарту з меренгою зручним способом, зберігаючи при цьому чудовий смак і текстуру, ми пропонуємо суху суміш Ізі Сатін Крім Кейк, начинку Кремфіл Лимонний Крем та суху суміш Палома Овабланка. Дозвольте своїм клієнтам насолодитися цією улюбленою класикою!
А ви знали, що лимонна тарта з меренгою, яку ми всі знаємо як французьку класику, насправді має багато різних витоків?
Лимони, що походять з Азії, були відомі в Європі вже давно, але сам лимонний крем був розроблений лише у XVIII столітті в Англії. Після того, як лимонний курд мігрував і до США, він став набувати все більшої популярності.
Щодо походження меренги, ми точно не знаємо, чи походить вона зі Швейцарії, Польщі, Італії чи Франції. У будь-якому випадку, ініціатива покрити лимонно-кремовий пиріг шаром меренги виникла лише в XIX столітті від французько-швейцарського кондитера, який і створив «лимонну тарту з меренгою», якою ми її знаємо сьогодні.
Відкрийте для себе історію, яку розповідає еклер, і приєднуйтесь до нас у досліджуванні різних варіації, які він надихає. Від класичного рецепту, який з’їдається миттєво, до креативних, здоровіших і екологічніших винаходів, які відповідають останнім споживчим трендам.
Відкрийте для себе історію торта Наполеон і приєднуйтеся до нас у досліджені різних варіацій, на які він надихає. Від класичного рецепту, який захоплює світ, до креативних, здоровіших і екологічніших винаходів, які відповідають останнім споживчим трендам.
Відкрийте для себе новий корейський виріб, заснований на дальносхідній класиці, що завоювує світ.