Мочі-бред: корейська інновація з давнім корінням

Мочі-бред

Мочі-бред, або булочки мочі – це сучасний винахід корейських пекарів. Своєю назвою мочі-бред завдячує вмісту японського клейкого рисового борошна мочіко, що також є основою класичного десерту мочі.

На відміну від класичного мочі, мочі-бред має хрустку скоринку і м’яку серединку жувальної текстури. Маленькі круглі булочки мочі самі по собі мають незвичний і милий вигляд, але їх також можна фарбувати в різні кольори та додавати до них різноманітні начинки, що неодмінно привабить увагу споживачів.

В Puratos ми відчуваємо відповідальність, як лідера в сфері пекарських та кондитерських інгредієнтів, очолювати пошук нових та інноваційних рішень. Тому ми завжди спонукаємо наших клієнтів експериментувати та створювати нові вироби, щоб здивувати і порадувати споживачів, і підтримуємо їх на цьому шляху. 

Відкрийте для себе наші

Рецептури мочі-бред

Коротка історія мочі

Хоча мочі-бред є відносно новим виробом, класичний мочі відомий світу вже протягом не одного століття.

Чи знаєте ви, що популярний десерт мочі або «ло май чі» має багату історію, починаючи з династії Тан у Китаї? Спочатку відомий як nián gāo, або «новорічний торт», цей смаколик невідмінно був на столі під час святкування Нового року за місячним календарем. Згодом рецепт розширився: за часів династії Сун до нього включили кокос, що надало йому унікального смаку та м’якшої текстури порівняно з японським чи корейським мочі.

Сьогодні мочі є улюбленим ласощами в багатьох країнах, включаючи США, Канаду, Австралію та Великобританію. У В’єтнамі вони відомі як bánh bao chi або «в’єтнамські сніжки», часто наповнені пастою з квасолі мунг і пофарбовані есенцією пандан. Ці солодкі тістечка символізують процвітання, удачу та єдність сім’ї, що робить їх чудовим і змістовним частуванням на будь-якому святі!

Patisserie Concept, Every patisserie has a story to tell, Mochi, group, Classic, Creative, H&WB, Health & Well-being,  Sustainable

Відкрийте для себе наші

Кондитерські рецептури та їхні переосмислення

Лимонна тарта з меренгою: витоки світової класики

Лимонна тарта з меренгою: витоки світової класики

Відкрийте для себе історію походження класичної лимонної тарти з меренгою та дізнайтеся, як інгредієнти Puratos допоможуть вам приготувати улюблену класику, щоб порадувати ваших споживачів.

Еклер: походження легендарної французької класики

Еклер: походження легендарної французької класики

Відкрийте для себе історію, яку розповідає еклер, і приєднуйтесь до нас у досліджуванні різних варіації, які він надихає. Від класичного рецепту, який з’їдається миттєво, до креативних, здоровіших і екологічніших винаходів, які відповідають останнім споживчим трендам.

Наполеон: історія класичного десерту

Наполеон: історія класичного десерту

Відкрийте для себе історію торта Наполеон і приєднуйтеся до нас у досліджені різних варіацій, на які він надихає. Від класичного рецепту, який захоплює світ, до креативних, здоровіших і екологічніших винаходів, які відповідають останнім споживчим трендам.