Мочі-бред Манго-Ваніль

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Мочі кольорові н\ф

Рідкі компоненти змішати з сухою сумішшю Ізі Акті Спонж Грін Велвет до розчинення, додати суху суміш Теграл Мочі Бред, перемішати 1хв. на низькій та 2 хв. на середній швидкості міксера за допомогою лопатки.

З тіста сформувати джгут та поділити на заготовки вагою 20 г.

Випікати при t=160-165°C, 20-30 хв. в залежності від типу печі та маси тістової заготовки.


Крем Заварний Ванільний

Розчинити суху суміш SPT-Стабіл з частиною холодного молока (200 мл). Решту молока об’єднати з цукром та довести до кипіння, поступово додати SPT-Стабіл, весь час помішуючи масу вінчиком. Прокип’ятити суміш до 1 хв. та дати охолонути. Після повної стабілізації крем має щільну структуру, збити його вінчиком 1-2 хв. на середній швидкості до однорідності.


Конфі Манго

Начинка Топфіл Манго Кубики 50% готова до використання.


КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ

Mаса готового виробу = 0.100 кг

1. Напівфабрикат Мочі 0.019 кг

2. Крем Заварний Ванільний 0.073 кг

3. Конфі Манго 0.020 кг

Охолодженні мочі начинити готовим заварним кремом, в центр відсадити конфі з манго.


Детальніше

Схожі рецепти