Рідкі компоненти змішати з сухою сумішшю Ізі Акті Спонж Грін Велвет до розчинення, додати суху суміш Теграл Мочі Бред, перемішати 1хв. на низькій та 2 хв. на середній швидкості міксера за допомогою лопатки.
З тіста сформувати джгут та поділити на заготовки вагою 20 г.
Випікати при t=160-165°C, 20-30 хв. в залежності від типу печі та маси тістової заготовки.
Розчинити суху суміш SPT-Стабіл з частиною холодного молока (200 мл). Решту молока об’єднати з цукром та довести до кипіння, поступово додати SPT-Стабіл, весь час помішуючи масу вінчиком. Прокип’ятити суміш до 1 хв. та дати охолонути. Після повної стабілізації крем має щільну структуру, збити його вінчиком 1-2 хв. на середній швидкості до однорідності.
Начинка Топфіл Манго Кубики 50% готова до використання.
Mаса готового виробу = 0.100 кг
1. Напівфабрикат Мочі 0.019 кг
2. Крем Заварний Ванільний 0.073 кг
3. Конфі Манго 0.020 кг
Охолодженні мочі начинити готовим заварним кремом, в центр відсадити конфі з манго.