Класична лимонна тарта

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Напівфабрикат пісочний

Маргарин Арісто Пастрі 80 змішати з борошном, цукровою пудрою і сухою сумішшю Ізі Сатін Крім Кейк в крихту. Додати яйце. Вимішати еластичне пісочне тісто. Розкачати до товщини 2-3 мм. Сформувати тарталетку. Параметри випічки: 180-200ºС, 8-12 хв., в залежності від типу печі і маси тіста.


Лимонний крем

Нанести начинку Кремфіл Лимонний Крем на випечений тарт.


Меренга напівфабрикат

Суху суміш Палома Овабланка, цукрову пудру і воду поєднати в діжі планетарного міксера. Збивати вінчиком 5-15 хвилин. Відсадити на лимонний тарт. Запекти за допомогою газового пальника.


КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ

1. Напівфабрикат пісочний 0,050 кг

2. Начинка Кремфіл Лимонний Крем 0,050 кг

3. Меренга н/в 0,025 кг


Детальніше

Схожі рецепти