Додати до вершків Whippak 28% корицю,нагріти до температури 80°C і вилити на шоколад Belcolade Noir Selection. Перемішати до однорідної маси, остудити до температури 35°C, після чого додати вершкове масло кімнатної температури. Пробити масу блендером до однорідної текстури.
2.
Відсадити трюфеля і залишити для кристалізації на 1-2 години. Покрити шоколадом Belcolade Noir Selection.
3.
Перемішати какао-порошок і цукрову пудру, обкатати в цій суміші готові цукерки.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.