На водяній бані до однорідної консистенції розтопити вершкове масло і шоколад Belcolade Noir Selection. Трішки остудити, додати какао-порошок, цукор, знову перемішати до однорідності.
2.
Додати по одному яйця, ретельно вмішуючи кожне. Додайте Суміш Easy Satin Creme Cake, вимішайте тісто до однорідності.
3.
Наповніть тістом форму і випікайте 20-25 хвилин при 180 °C .
4.
Після випічки дати охолонути і поставити в холодильну камеру на 2 години.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.