Для приготування крему Easy Whip Cream охолоджену воду змішати з сумішшю Easy whip Cream і збивати 3-5 хвилин на високій швидкості. Поділити крем на 3 частини.
2.
Змішати крем Easy Whip Cream (31 г) і молоко, підігріти до 80 °C. Додати чорний шоколад Belcolade Noir Selection і підготовлений желатин, розмішати. При температурі мусу 35 °C ввести ще порцію крему Easy Whip Cream (68 г).
3.
Повторити процес для мусу з молочним шоколадом Belcolade Lait Selection і білим шоколадом Belcolade Blanc Selection.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.