Завантажити всі компоненти для основи в міксер і перемішати, використовуючи насадку лопатка, 2 хвилини на повільній швидкості і 2 хвилини на великій швидкості. Відсадити тісто в форми масою 50-80г. Форма повинна бути заповнена не більше ¾ висоти.
Випікати протягом 35 хвилин при температурі 190-180 ° С (для подовой печі) або 35-40 хв при температурі 170-180С, в залежності від конструкції печі і маси заготовки.
Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим і зручним для вас. Визначити повторні відвідування та ваші уподобання, а також виміряти та проаналізувати трафік. Щоб дізнатись більше про файли cookie, зокрема про те, як їх відключити, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie. Натискаючи "Я приймаю всі файли cookie", ви погоджуєтесь із використанням усіх файлів cookie.