Потреби індустріальних клієнтів значно відрізняються від потреб артизанів, гравців готельно-ресторанної індустрії та ретейлу. Саме тому ми створили Індустріальний центр компетенції кондитерського виробництва (IPCC - Industrial Patisserie Competence Center), який спеціалізується на дослідженнях, розробці нових методів роботи і конкретних рішень, навчанні клієнтів. Він дозволяє нам впроваджувати новітні досягнення і надавати підтримку нашим клієнтам в галузі кондитерського виробництва.
Один з основних напрямків роботи центру – дослідження. Ми слідкуємо за останніми новинками та трендами в кондитерській промисловості, витрачаємо багато часу й енергії, проводячи новаторські дослідження в галузі інгредієнтів, процесів виробництва – і в співпраці з виробниками обладнання – технологій. Як результат, відвідувачі центру отримують експертизу стосовно всіх аспектів кондитерського виробництва.
Співпраця з клієнтами – ключ до успіху. Це дозволяє працівникам IPCC розробляти нові інгредієнти, продукти та концепції, знаходити нові шляхи для оптимізації виробничих ліній. А клієтам надає можливість випробовувати експериментальні рішення у тестовому середовищі, перш ніж запускати їх на виробництві.
IPCC – ідеальне місце для навчання та тренувань. Різноманітне пілотне обладнання, встановлене в реалістичному виробничому середовищі дозволяє проводити навчання найбільш ефективним методом.
В IPCC працює команда технологів та R&D менеджерів, які є експертами в індустріальному виробництві. Вони працюють з клієнтами не тільки на території центру, а й забезпечують підтримку на виробничих лініях клієнтів.
Якщо ви хочете отримати більше інформації про IPCC, відвідайте сторінку Контакти і зв`яжіться з нами.