Надає нашим клієнтам доступ до найсучаснішого обладнання галузі, експертизі наших професіоналів, доступ до результатів міжнародних досліджень тенденцій ринку та можливість прийняти участь в треннігах та семінарах.
Центр смаку хліба (м. Сан-Віт, Бельгія)- можливість для клієнтів, дослідників та робітників ділитися своєю пристрастю до хліба, обмінюватися досвідом та розробляти довершені смаки. На території центру розташована відома Бібліотека заквасок.
IBCC надає клієнтам засоби та інструменти для розробки конкретних рішень, проведення досліджень та тестування фінальних продуктів, перед запуском цих концепцій на лінії замовника.
ІЦККВ (IPCC) повністю обладнаний центр для пілотних проектів, спрямований на розробку технологічних інновацій та оптимізацію виробничих процесів кондитерського виробництва.
В Центрі шоколаду наші експерти досліджують останні тенденції шоколадної галузі, розробляють нові концепції, продукти, процеси та технології.
Наша віддана команда дослідників та найсучашніше обладнання завджди до ваших послуг!