Промислові виробники хлібобулочної продукції по всьому світу стикаються з проблемами, які вагомо відрізняються від проблем артизанів, в основному це відбувається через різницю у масштабах та темпах виробництва. Щоб допомогти промисловим клієнтам подолати ці виклики, ми створили 11 Міжнародних Центрів Компетенції Хлібопечення (IBCC - Industrial Bakery Competence Center).
Індустріальний центр компетенції хлібопечення надає клієнтам засоби та інструменти для розробки конкретних рішень, проведення досліджень і випробувань фінальних продуктів перед їх безпосереднім запуском на лінії замовника. Саме тому IBCC будуються разом з повністю обладнаними пекарнями, розробленими спеціально для впровадження технічних інновацій та підвищення ефективності виробничого процесу.
Місцеві команди дослідників та технічних консультантів IBCC постійно відстежують тенденції пов'язані з інгредієнтами, інноваційними процесами та технологіями. В результаті наші клієнти отримують повний пакет індивідуальних рішень: від постачання інгредієнтів до розробки готових виробів і рецептур, які повністю відповідають виробничому процесу та особливостям їхнього обладнання.
Крім того, в IBCC надаються тренінги по конкретним промисловим виробам та технологіям, забезпечуючи наших партнерів передовою інформацією в галузі хлібопечення.
Щоб дізнатись більше, будь ласка, зв'яжіться з нами.