На 50 порцій
У чаші для змішування насадкою-лопаткою змішуйте всі інгредієнти на високій швидкості протягом п’яти хвилин. Відсадіть заготовки по 20-30 грамів.
У чаші для змішування насадкою для збивання змішуйте Креміко і воду на високій швидкості протягом п’яти хвилин. Дайте крему відпочити протягом 5 хвилин перед додаванням Belcolade Noir Selection Cacao-Trace при 40–45°C і перемішуйте ще хвилину.
Розтопіть Belcolade Noir Selection Cacao-Trace до 40-45°C і додайте помадку. Змішайте їх разом і додайте води, щоб отримати необхідну консистенцію. Використовуйте покриття при температурі від 32 до 35°C. Використовуйте +/- 20 грамів покриття на еклер.
У нижній частині еклерів проткніть 3 отвори, щоб влити +/- 30 г охолодженого шоколадного заварного крему. Покрийте глазур'ю з Belcolade Noir Selection Cacao-Trace.