Еклер

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Еклер н/ф

До зважених рідких компонентів додати суміш Теграл Клара Ультра, перемішати 1 хв. на повільній швидкості потім 5-6 хв. на середній швидкості до утворення однорідного тіста.

Параметри випічки:

- подова піч: 190-200°C 25 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою

- ротаційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою

- конвекційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою

Крем фруктовий

Креміко поєднати з водою, збивати вінчиком 5 хв. Замінник вершків на рослинній основі Емількрем збивати вінчиком 3-4 хв. Додати начинку Пурафіл вишня/абрикос/полуниця перемішати.

Глазур Карат

Глазур Карат Декоркрем нагріти до 45°С. Робоча температура 28-32°С.

Детальніше

Схожі рецепти