Креативний еклер піна колада

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Еклер н/ф

До зважених рідких компонентів додати суміш Теграл Клара Ультра та алкалізований какао-порошок, перемішати 1 хв. на повільній швидкості потім 5-6 хв. на середній швидкості до утворення однорідного тіста.

Параметри випічки:

- подова піч: 190-200°C 25 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою

- ротаційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою

- конвекційна піч: 170-180°C 20 хв. із закритою заслінкою + 5 хв. з відкритою


Кокосовий крем

У чашу міксера зважити воду, додати суху суміш Креміко. Збити за допомогою віночка протягом 2 хв. до однорідної консистенції. Додати начинку Кремфіл Кокос та вершки Віппак, збити за допомогою вінчика протягом 1 хв. на середніх обертах міксера.


Ананасовий конфітюр

Начинка Топфіл Ананас Кубики 60% готова до використання.


Декор

Глазур Карат Коверлюкс Білу розтопити, додати соняшникову олію, перемішати. Нанести на еклер. Посипати відразу на глазур кокосову стружку.


КОМПОЗИЦІЯ & ДЕКОРУВАННЯ
Випечений еклерний н/ф наповнити кремом та начинкою. Задекорувати за бажанням.

Детальніше

Схожі рецепти