Тістечко Блонді

ІНГРЕДІЄНТИ

МЕТОД РОБОТИ

Amber Blondie

Масло разом з шоколадом розтопіть і розігрійте до 40°C. збити цілі яйця з цукром, коричневим цукром і глюкозним сиропом. Змішайте обидві суміші разом і додайте лопаткою просіяне борошно, розпушувач і сіль. Збийте білки і додайте їх лопаткою. Викладіть у форму для випічки 30x47 см на застелене силіконом деко. Присипте смаженим насінням гарбуза і випікайте при 175°C 30 хвилин, дайте охолонути і наріжте на шматочки.

Солона карамель

Замочіть желатин у воді. Приготуйте карамель з цукру та глюкози. Розігрійте вершки і масло і поетапно додайте в карамель. Додайте сіль і шоколад і перемішайте. Додайте замочений желатин і знову перемішайте. Нарешті остудіть карамель і полийте нею блонді. Залишить на ніч і наріжте шматочками потрібної форми.

Карамельне покриття

Розтопіть шоколад і додайте олію та Пралікрак Солона Карамель. Занурте блонді в покриття (32°).

Детальніше

Схожі рецепти